Dawn 21 Ocak 2011 Cuma

Markafoni'nin nasıl bir hastalık olduğundan bahsetmiştim daha önce fakat uzun bir süredir markafoniye küstüm:)Teslimatla ilgili bir problem yaşadım ve müşteri hizmetlerine 4-5 kere msj atmama rağmen tam kargomun geri döneceği gün sorunumu çok şükür hallettiler ama sinir oldum resmen, ayrıca 15 günde fln bir ürünün gelmemesini anlamıyorum dünyanın öbür ucundan bir haftada geliyor çoğu şey fakat kendi memleketimizden bir şey aldığımızda 15 20 günde anca geliyor ehh insaf yani.O yüzden uzun bir zamandır bir şey almıyorken trenyola sürekli bakmaya başladım ve afroditten bu iki çantayı aldım üstelik 4 günde geldi çok memnun kaldım.

Peluş çanta 34 lira

Satenden güller yapılmış gece çantası 24 lira.Her ikisinide çok beğendim.Boyutlarında da hiçbir süpriz yaşamadım tam beklediğim gb geldiler.

4 yorum:

Unknown dedi ki...

kesinlikle katılıyorum,MARKAFONI BENİM ÜRÜNLERİMİDE TAM 20 GÜNDE TESLİM ETTİ.Yurtdışı siparişlerim bile 10 günde ulasırken,İstanbul'dan ulastıramadılar günlerce.MÜŞTERİ HİZMETLERİ İSE GERCEKTEN ULASILMAZ VE CALISANLAR UKALA...

Dawn dedi ki...

zaten müşteri hizmetlerinden gelen cevaplar otomatik mesaj ne atarsan at aynı maili yolluyorlar.Tepkimizi göstermemizin zamanı geldi bence:)

balböcükleri dedi ki...

ikiside çok hoş ama bir kürk modası var bu sene.

Dawn dedi ki...

sağol cnm evet kürkler baya revaçta..