bitte 16 Aralık 2010 Perşembe


17 Aralık Cuma günü yani yarın İzmir'de bir ilke imza atılarak İstanbul'da yapılan FNO'nun uzantısı olan bir alışveriş etkinliği yapılacak. İstanbuldakine orada olmama rağmen katılamamıştım ama buna yarın bi aksilik çıkmazsa sinemcimle ve sevgili beylerimizle katılmak istiyoruz. bu etkinlik kapsamında neler olacağını kendi sitelerinde şöyle açıklamışlar..


İzmirlilere muhteşem bir gece yaşatacağız! Ertan Kayıtken ve Öner Evez’in ev sahipliği yapacağı gecede, neler mi olacak; işte size o geceyi birkaç kesitle resimlendirelim:



Gecenin en renkli anıda Ertan Kayıtken’in düzenlediği Türkiye’nin en uzun podyumu kurulacak. Öner Evez’in ve Rönesans ajansın katkılarıyla gerçekleştirilecek olan defilede Tülin Şahin, Ekin Türkmen, Selda Car gibi birçok top model katılacak. Aynı zamanda sosyal proje olarak Hayvan Haklarını kısıtlayıcı nitelik taşıyan kanunu protesto etmek amaçlı düzenlenecek olan defile, Night Out Shopping Event kapsamında gerçekleşerek unutulmaz dakikaların yaşanmasına vesile olacak...


Roman, Mango, Stefanel, Marks&Spencer, Sephora, Arzu Kaprol, Que ve Network gibi onlarca markanın katılımı ile gerçekleşecek olan Night Out Shopping Event 2010, Alsancak'ın merkez noktasında müzikleri ile gece boyunda dans ettirecek isim Dj Salih Saka’nın performansı ile alışverişin farklı bir boyutunu keşfedeceksiniz. Bu muhteşem gecede sıcak şarap eşliğinde sokakta doyasıya dans edip, saatlerce müziğin tadını çıkarabileceksiniz... Alsancak’ın Plevne Caddesi, Mustafabey Caddesi ve Gül Sokağı ışıl ışıl olacak... Yılbaşı hediyelerini almak için o geceyi şimdiden bekleyen zevk sahibi İzmirliler mağazalar arası mesafeyi Ayşe Hatun Önal’ın özel tasarlayacağı şallara sarınarak ışıklarla bezenmiş faytonlarla yapacaklar.


İzmir’in stil sahibi bay ve bayanları seçkin birçok isimden oluşan jüri ile seçilecek. Ulusal basın caddelerde sizlerle sohbet etmek için dolaşıyor olacak. Genç tasarımcıların koleksiyonlarına ulaşıp onlarla kontak haline girme şansınız olacak. İzmir’in A+ müşterisine A+ hizmet anlayışı ile yaklaşmanın güzelliğini hep birlikte yaşayacağız.


Geleneksel salepçiler sizlere ikramda bulunacaklar, yok ben hafif alkolle gecemi renklendirmek istiyorum derseniz onu da yudumlayacaksınız! Kestanecisinden, ekmek arası sucuğuna, birbirinden lezzetli kanepelere kadar aç kalmayacağınız garanti…


DEÜ, GSF öğrencilerinin o geceye özel hazırlayacağı 15 yılbaşı ağacı tasarımlarını göreceksiniz ve jüri tarafından derecelendirilecek olan bu eserler Konak Belediyesi tarafından çeşitli şekillerde ödüllendirilecekler.


Her mağaza yapacağı farklı aktivite ile adeta birbirleriyle yarışır olacaklar. Kimisi indirim kuponu dağıtacak, kimisi Dj ile müziğin tadına varacak, kimisi ünlü simaları mağazalarında ağırlayarak fikirlerini müşterileri ile paylaşacaklar, kimileri daha cesur davranarak vitrinlerine canlı mankenleri koyacaklar, kimileri ise kıyafetlerini canlı mankene giydirip sokaklarda yürürken satışını üzerinden yapacak…


Sosyal Sorumluluk adına da birçok stant açılacak. Kızılay Ege Orman Vakfı, Kitvak, Lösev, Agora Semt Merkezi, Behçet Uz Çocuk Hastanesi gibi vakıfların stantlarıyla yardımlaşma adına ürün satışları gerçekleştirilecek.


Hafızalardan silinmeyecek böylesine özel bir geceye sanat ve cemiyet hayatının renkli simaları da yer alacak. Her yeni gün yeni bir proje ile uyanıyor ve hazırlıklarımızı başlatıyoruz. Daha nice projenin gerçekleşeceği bu gecede, katılımcı firmalarımız ile beraber tüm güzelliklerin bizimle birlikte olması.














Etkinliklerin yoğun olacağı bölgeler:


Plevne Bulvarı, Mustafabey Caddesi ve Dominik Caddesidir... Dolayısıyla;






Dominik Caddesi: Genel olarak Tasarımcılar yer alacaktır. Stantlar kurulacaktır. Tasarımcılar hatta bölge dışı ( Alsancak ) markalarda burada kendi tanıtım ve etkinliklerini düzenlemek için stand açabilecekler.


Plevne Bulvarı: Etkinliğin ana arteri olacaktır. Bu bulvar üzerindeki katılımcı mağazalar organizasyon süresince açık kalacaklar ve isterseler kendi etkinliklerini mağaza içi veya önünde ana organizasyonu etkilemeyecek bir şekilde yapabilecekler. 2010 İzmir Night Out Shopping organizasyonuna istinaden çok özel indirimler,


Mustafabey Caddesi: Yine Plevne bulvarı gibi ana arterdir. Bu bölgede cafelerin yoğun olması nedeni ile Tekstil ürünlerinin yanı sıra diğer sektörden ( Gıda, Kozmetik v.s. ) firma ve markalar bu cadde üzerine stand açabilecekler. Ürün tanıtımı, promosyonlar, indirim kuponları ve benzer tanıtım ve satış destek amaçlı etkinlikler düzenleyebileceklerdir.

Hiç yorum yok: