sinemvsinem 7 Mayıs 2010 Cuma

      Anneler günü için okadar çok kampanya varki hemen hemen tüm markalar bu özel günlerden yararlanmak için çeşitli kampayalar yapmış kimileri de kampanya yapmış gb gözüküyor ama aslında kampanya fln yok ortada:)Ben şahsen anneler gününde hediye almayı pek sevmiyorum ama gelenek olmuş üzere yinede almak isteyen arkadaşlar için beğendiğim bikaç kampanyayı paylaşmak istedim.

SEVEN HILL:1 Mayıs 2010-9 Mayıs 2010 tarihlerı arasında sevenhill'den yapacağınız 100 tl ve uzeri alışverişlerinizde saat hediyesi var.
KİPA:Sadece 9 Mayıs tarihinde kipa'da tüm kozmetik ürünlerinde %50 indirim var.
LC WAİKİKİ:3 ürün alana 1 ürün hediye kampanyası var
NOKIA:3 Mayıs 9 Mayıs tarihleri arasında nokia shoplardan telefon alanlara ck parfüm hediyesi var.300 ile 600 lira arasındaki alışverişinize ck euphoria women 50 ml,600 tl üzerinde ise ck euphoria women spring temptation 100 ml hediyesi var.
MARKS & SPENCER:Anneler gününe özel her 200 tl lik alışverişlerinize 75 tl hediye çeki veriyorlar.
TCHIBO:Ayrıca anneler gününe özel ürünler gelmiş http://www.tchibo.com.tr/ yada mağazası varsa yakınızıda oralarada bi göz atabilirsiniz.
İSTİKBAL:İstikbalin anneler için özel ürettiği nevresim takımlarına bakabilirsiniz.
POLARİS:23 Nisan-9 Mayıs tarihlerinde anneniz için yapacağınız 99 tl ve üzeri alışverişlere sertifikalı pırlantalı inci küpe hediye.

Hiç yorum yok: