Dawn 27 Ekim 2010 Çarşamba


Dün forumda dolaşırken sinemcimle body shop'ta ki iki al bir ödeleri görünce dayanamadık girdik hemen:)Ama kampanyalar kozmetik ürünlerinde yoktu diğer krem,şampuan,parfüm gb ürünlerde vardı.Ben bu kokuya resmen bayıldım önce girdik denedim almadım daha sonra dolaşırken koklaya koklaya bileğimi almaya karara verdım üstelik bu şekilde kullanınca koku daha kalıcı oluyurmuş:)Hafif şekerli bi kokusu var denemenizi tavsiye ederim.Ortadaki parfüm 50 lik yanındada 200 ml lik vucut losyonu ve duş jeli var.Parfüm tek başına 64 liraydı bu ürün 3ü birlikte 69 liraydı bende o yüzden bunu tercih ettim.Ayrıca kutusunada bayıldım çok şirin içine hemen fotoğraflarımı koydum bile tam onların boyunda:)

Dawn 21 Ekim 2010 Perşembe




Adriana Lima 2 milyon dolarlık bu pırlanta işlemeli sütyeni tanıtmış.Bu güzelliği insan saklamak istemez valla bn ztn taş meraklısı bi insan olarak bayıldımm resmen:)

Dawn 20 Ekim 2010 Çarşamba



Uzun zamandır almak istediğim fırça setini sonunda sevdiceğim bana aldı sağolsun:)Alırken çok kararsızdım travel boyu mu normal mi alayım diye ama sonunda bu daha sevimli geldi gözüme.Fırçalrın sadece sapları daha kısa kılları fln diğer herşeyi aynı.Yanında iki tane hediye fırça geldi çok şaşırdım ben sadece fondoten fırçası gelicek sanıyordum blending fırçasıda geldi beyaz kıllı olan:)Ben takipli kargoyla aldım normal fiyatı 49$ kargoyla beraber 81$ a aldık.Takipli aldığım için heralde tam 7 günde geldi.Yani şuanda fırçalarımla çok mıutluyum ve çok memnunum inanılmaz yumuşak ve kaliteliler artık başka marka fırça almayı asla düşünmüyorum.

Dawn 13 Ekim 2010 Çarşamba

 Artık yeni bi blogmuzu daha var arkadaşlar ama bu sadece bizim için vazgeçilmez bi tutku olan ayakkabı ve çantayla ilgili ,sizde onlarsz yapamıyorsunuz blogumuza buyrun daha çok yeniyiz desteklerinizi bekliyoruz:) http://www.kroniktutku.blogspot.com/

Dawn 8 Ekim 2010 Cuma

Kızlar strawberry'e mac'in sheertone shimmer serisi gelmişş kısa sürede biter kaçırmayın derim.Biz springsheen'i aldık bile:)fiyatı:32 lira.Bütün renkleri koymadım www.strawberrynet.com dan bakabilirsiniz.





bitte 3 Ekim 2010 Pazar


bu aralar pek moda olan saç aksesuarları resmen devasa boyutlara ulaştı. ilgi odağı olmak ve 60 70li yıllara dönüp nostalji yapmak isterseniz hazır modayken deneyin. benim pek cesaretim yok garip bakışlara maruz kalmak istemem :)

sarah jessica parker kocaman saç aksesuarıyla satc 2 galasına katılmıştı




bu harika şeyleri de mielegancia'nın sitesinden buldum

bitte 1 Ekim 2010 Cuma


hiç modası geçmeyen her an her yere uyum sağlayabilecek bir saçtır atkuyruğu. aynı beyaz t-shirt gibidir. zahmetsiz, kolay yapılabilir, klasik, ister gece şık bir kıyafetle, ister gündüz spor kıyafetlerle kullanılabilir. insanı genç ve taze gösterdiğine inanıyorum bir de. kolayca yapabileceğiniz birkaç örnek buldum. umarım işinize yarar